puts logotype big puts logotype medium puts logotype small

flygfoto logo small Flygfoto.

Vi utför fotografering och filmning från obemannad rc-helikopter. Med dessa farkoster kommer man åt ställen där vanligt flyg ej har möjlighet till. Dessutom till betydligt lägre kostnad samt snabbare uppstarttid. Inomhusflygning är även möjlig i större lokaler. Med vår teknik kan man också använda vid besiktning av höga byggnader och objekt. Med hjälp av en förarlös multicopter, elimineras behovet av skylifts eller klättrare för att besiktiga svårtillgängliga områden på höga objekt, Våra maskiner kan hovra på 3-4 meter från objektet samtidigt som en kamera tar en serie av högupplösta bilder som kan utvärderas direkt.

Kunden anger vilka områden som ska besiktigas, vi flyger upp och tar en serie bilder. Kunden kan se på dataskärm och ger oss ytterligare instruktioner om något område behöver inspekteras särskilt noga. När vår helikopter har landat kan kunden inspektera bilderna, vid behov kan vi gå upp igen för att ta kompletterande bilder. Kunden kan också se direkt på data skärmen om det är något område som ska inspekteras noggrannare.

Den färdiga bildserien får kunden på en USB minne. Vi kan även producera video på de områden som önskas.

Vi flyger inte i regn eller när temperaturen är lägre än minus 5 grader. I vindar över 6 m/s blir det svårt att få bra bilder, det är dock att föredra att flyga i lugnare vindförhållanden för att få bättre bildkvalitet.

flygkamera startar eller landar

flygfoto kamera fotograferar från hög höjd