puts logotype big puts logotype medium puts logotype small

paintball logo small Paintball.

Ska ni ha firma-/förening-/lagfest, svensexa/möhippa, kick off eller bara är ett gäng som vill ha kul ihop?

Vår nya bana är på kortklippt gräs och är en så kallad speedball bana. På banan finns det uppbyggda skydd för att göra spelet roligare och mer spännande.

Lilla paketet: Ett spel på ca tre timmar, 300kr. (Då ingår 200st. bollar)

Stora paketet: Ett spel på ca tre timmar, 500kr. (Då ingår 500st. bollar)

*Ytterligare bollar kostar: 800kr (2000st.)

GÖR DET ONT?

Paintball är inte smärtfritt, men hur ont det gör beror på många faktorer. Det handlar om hur hög din egen smärttröskel är, hur mycket kläder du väljer att ha på dig under overallen, avståndet, vart du blir träffad o.s.v.

GÅR FÄRGEN ATT TVÄTTA BORT?

Färgen går lätt att tvätta bort i vanlig tvättmaskin. Försök dock tvätta plagget så fort som möjligt. Det kan uppstå en viss blekning om man väntar.

HUR MÅNGA SKA MAN VARA?

Ni skall vara minst 8 spelare upp till 20 spelare. Jag har ett rekommenderat minimum på 10 personer. Ni delas upp i lag om max 10 personer i varje lag.

VAD ÄR KULORNA GJORDA UTAV?

Skalet är av gelatin och färgen innehåller färgpigment och en form av "socker". De är 100 % nedbrytningsbara av naturen och de löses upp av regn på 48 timmar.

VAD HÄNDER NÄR VI KOMMER OCH HUR GÅR DET TILL?

När ni hittat ut hit i skogen välkomnas ni av oftast av mig, Put, i egen hög person. Ni visas till plats och får en genomgång av säkerhet, utrustning och spelregler. Därefter ska varje deltagare fylla i ett formulär där överenskommelse om den egna skaderisken samt reglerna klargörs. Ni skall även vara olycksfallsförsäkrade. Formuläret byter ni sedan in mot en markör och en mask. Ni delas in i lag. Därefter promenerar vi till spelfälten. Där visar jag bangränser samt visar "safezones". Lagen visas vart de startar och sedan inväntas startsignal. Där efter kör vi igång! Varje spel tar ca 15 minuter.

FÅR JAG ANVÄNDA MIN EGEN UTRUSTNING?

Endast under Walk On´s är det tillåtet att använda egen utrustning.

HUR GAMMAL SKA MAN VARA?

För att få spela i min regi måste du vara lägst 18 år. Är du yngre måste målsman vara med och ta ansvar för de spelande. Du ska även ha med intyg från förälder. Någon övre gräns finns definitivt inte.

paintball spelare rygg

paintball spelare springer

paintball spelare siktar

paintball capture the flag